Rohé Noordwolde
Landelijk wonen in de bossen

Rohé Noordwolde; Wonen en Recreëren

Een woon- en recreatiedorp: dat is Noordwolde-Zuid in de Friese gemeente Weststellingwerf ten voeten uit. Landelijk gelegen op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel is dit dorp rijk bedeeld. Het wordt omringd door een gevarieerd coulissenlandschap dat alle facetten van de natuur in zich bergt. Zo grenst het aan het nationaal park Drents-Friese Wold, een schitterend natuurgebied met bossen, heide, vennetjes en beekdalen, en aan het nationaal park De Weerribben. Ook de nabijgelegen natuurrecreatiegebied de Spokedam, met daarin de Spokeplas, laat de natuur op haar best zien. Wandelen, fietsen, varen, recreëren worden hier een onvergetelijke belevenis.  

 

Wonen op de prachtige nieuwbouwlocatie van het plan Rohé, in de kern van Noordwolde-Zuid, betekent niets minder dan optimaal genieten van de natuur zodra u uw voet buiten de deur zet. Maar dan wel met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik, want Noordwolde is meer dan alleen een visitekaartje van de natuur. Er is een gevarieerd winkelaanbod, er zijn basisscholen, horeca en cultuur en diverse sportvoorzieningen. Vanuit Weststellingwerf bent u bovendien binnen dertig minuten in Leeuwarden of Zwolle. 

Kavels

 

Project Rohé bestaat uit een lus met vrije kavels voor eigenbouw aangevuld met een deel projectmatig ontwikkelde twee-onder-een kap en rij woningen. Nadat het projectmatige deel begin 2020 was verkocht en gerealiseerd door Zwanenburg Projecten is in mei 2020 ook de laatste particuliere bouwkavel verkocht. We verwachten dat de laatste woning in 2020 gebouwd zal gaan worden waarna de wijk in 2021 woonrijp opgeleverd kan gaan worden.

 

Het middengebied is bestemd voor projectmatig bouw in de vorm van tweekapper en rijtjes. Voor deze invulling wordt u hier doorverwezen naar Mooi Noordwolde

 

Lid VSG
NEN
WBC