Bouwkavels Wetterwille
Genieten van ruimte en rust

Alle bouwkavels in Wetterwille verkocht!

In totaal worden in nieuwbouwplan Wetterwille 45 bouwkavels te koop aangeboden, waarvan 11 kavels met een eigen ligplaats. Vier separate en bijzondere bouwkavels zijn landelijk gelegen, met een schitterend uitzicht over de landerijen én het Tsjûkemar, waar ook het strand ligt met parkeerplaats voor bezoekers. Alhoewel deze kavels niet direct aan het water gelegen zijn, woont u toch zeer nabij één van de mooie Friese Meren, die vele mogelijkheden biedt voor allerlei vormen van watersport en bent u bovendien verzekerd van rust en privacy.

 

Het nieuwbouwplan Wetterwille ligt ten westen tegen het bestaande dorp Delfstrahuizen aan en is bestemd voor permanente bewoning voor 45 nieuwbouwwoningen, in een mix van vrije kavels en projectbouw.

 

Een deel van deze kavels komt aan open vaarwater met een eigen ligplaats. Aan de noordzijde komen een viertal bijzondere kavels met vrij te bebouwen kavels. Deze vier kavels bieden vrij uitzicht op de weilanden, het strand en het Tsjûkemar. De projectbouw zal worden gerealiseerd in het middengebied. Voor de kopers van bouwkavels zonder eigen ligplaats is de mogelijkheid een ligplaats te kopen.

Lid VSG
NEN
WBC