Landgoed Lauswolt en NNO

Landgoed Lauswolt is een toonaangevend 5 sterren accommodatie in het pittoreske Beetsterzwaag. Vermaard om de unieke lommerrijke ligging in de Friese oerbossen en de excellente kwaliteit van verblijven en dineren.

 

Het NNO is als meest veelzijdig orkest van Nederland de trots van het Noorden. Haar programmering is verrassend, eigenzinnig en breed. Het NNO wil zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met symfonische muziek en wil zo als Nederlands oudste professionele symfonieorkest een eeuwenoude traditie levend houden.

 

Het management van het landgoed Marc van Gullick heeft met zijn crew de organisatie onder zijn hoede van de Lauswolt Zomerconcerten, een absoluut top evenement waar het Noord Nederlands Orkest centraal staat. Op het landgoed in Beetsterzwaag in de buitenlucht kunt u getuige zijn van een uniek en inspirerend concert. Wij hebben het voorrecht met ons bedrijf sinds jaar en dag als partner betrokken te zijn en bij te kunnen dragen aan de realisatie van dit bijzondere gebeuren en het doel van het NNO. De fraaie locatie, eten en drinken van topkwaliteit in combinatie met de muziek van het NNO maakt dit een concert om naar uit te kijken. Dit jaar na de Corona lock downs staat dit fenomeen gelukkig weer op de agenda.  

 

Check voor meer informatie over het zomerconcert op Zomerconcert - Landgoed Lauswolt Friesland

Of wordt vriend van het NNO www.nno.nu

Partner zomerconcert

 

Lid VSG
NEN
WBC